Mikrotrendid, need mis muudavad maailma

Kiire-kiire on nüüd möödas. Ajaveebiga on ilusasti ülekolitud Zone juurde ning koolis on pingeid ka vähemaks jäänud. Sellega seoses olen korrastanud ka oma ajaveebi pisut ja nüüd hakkab sisu järgnevalt jaotuma.

  • Ajaleht – Enamus sisust läheb siia, ehk siis seesama sisu millega ma olen oma armsaid ja tublisid lugejaid kostitanud kolme aasta jooksul.
  • Labor – Senisest rohkem üritan tähelepanu pöörata just laborile ehk toodete testimisele ja ülevaadete kirjutamisele. Seega abiks on igaüks kes soovib oma toote mulle kasutada anda ülevaate saamiseks.
  • Tahvlid – Tahvelarvutid on olnud mul pikemat aega kirg. Siia hakkab tulema minu kritseldused (minu oma enda käega) kui ka nt. kasulikke nõuandeid tahvli kasutamiseks.
  • Arendamine – Kuna mul on endal plaanis võtta Silverlight (ja ka muu arendamine) tõsisemalt käsile siis miks mitte sellest ka siin siis kirjutada?

Lisaks eelnevale hakkan edaspidi ajaveebi hoidma rohkem vabama stiilina ja mitte nii rangelt teemas.

Lisaks sellele on veel mõned meeldivad pisimuutused.

Uudistesööt (RSS) on nüüd täismahus. Loodan mõistvale suhtumisele, et artiklite sisu ei kopeerita täismahus ümber, lisasin selleks väikese meeldetuletuse iga postituse alla. Lisaks saab igat postitust ka koheselt oma sõbrale e-posti teel edasi saata või Facebookis kama sheerida.

BattleIT. © 2007 – 2010See RSS sööt on vaid mitte-kommertslikuks kasutamiseks. Kui sa ei loe seda oma uudiste aggregaatorist, va. Eesti Päevaleht ja blog.tr.ee, siis see sait on süüdi autoriõiusete rikkumises. Palun võta ühendust meiega aadressil oigused@battleit.ee, et me saaksime koheselt tegutsema hakata.

Verve on lahe teenus kus ajaveebid on kaardile kantud, ka minu ajaveeb on seal nüüd esindatud. Uuri seda küljepeal olevast mini-bännerist.

Reklaamide kohta on mul olnud pikemat aega selge seisukoht, et need ei tohiks häirida. Nii ongi minu ajaveebis vaid sellised reklaamid mis teisi ei häiri. Lisaks sellele valin oma ajaveebi vaid selliseid reklaame millest reaalselt kasu on ja huvi võiks pakkuda. Ilmselt pole ma kõige popim poiss reklaamitööstuses tänu sellele, et mina hoiustan Eestis päris aktiivselt kasutatavat AdBlock plus filtrit.