Visual Studio 2010 vaikimisi lehitseja vahetamine


Arendamise ajal on parem sõber F5 (kompileeri, viska debugger külge ja näita mulle tulemust). Kuid vaikimis tehakse seda Visual Studios süsteemi vaikimisi lehitsejaga mis pole aga see millega ma vaikimisi tahaksin seda teha. Nimelt, ei oska Visual Studio aru saada, et kui ma Firefoxis sakki kinni panen tahan ma ka debugeri peatada. Sellejaoks olengi endale süsteemsetest sättetest paika sättinud Visual Studio jaoks eraldi vaike lehitseja. Edaspidi avataksegi mulle alati asjad vaikimisi Internet Exploreris.

Et aga asja võib veidi keeruline ülesse leida, tegin ka pildi kust sätteid krutiima peab. Antud menüü on kontekstipõhine, seega peaksid olema avanud ka mingisuguse .aspx lehe tasutal (ASP.NET MVC projektides peaksid suvalisse kohta tegema juurde mõne “mingifail.aspx” faili kuna vaid seda faili avatuna hoides saab vaikimisi veebilehitsejat vahetada).