Vabandused, kas keegi soovib neid?

Õeldakse, et sõbrad ei vaja seletusi ega vabandusi ning vaenlased ei usu seda nagunii. Siiski otsustan ma natuke pajatada, mis siin vahepeal muutunud on. Mul on käes erakordselt palju asju, mis vajavad lõpetamist. Kätte hakkab jõudma suvi ning ilmad lähevad järjest soojemaks. Seoses selle ja mõndade muude asjadega on mul aega väga vähe ning tihtipeale ei jõuagi siia blogisse postitada. Kuid blogi välja ei sure, ma üritan siia aegajalt ikka postitada. Loodan, et te ei ole mu peale väga pahased ja mõistate. Käes on ju kevad ja kohe kohe ka suvi. Mine ja naudi ilmu koos oma sõpradega, mitte ära istu kodus helendava monitori taga. 🙂

One thought on “Vabandused, kas keegi soovib neid?”

  1. 6ige jutt,,,,peaks kah helendava monitori tagant 2ra tulema.

Kommenteerimine on suletud.