BattleIT ajaveebi statistika

BattleIT ajaveeb on küllaltki populaarne siinpool lompi, tõsi küll maailmamastaabis ei ole mõtet isegi üritada kellegi käest küsida kas minu ajaveebi teatakse. Siiski on huvitav vaadata veebi statistikat.


Väga tore on vaadata, et minu ajaveebi külastab suures hulgas Firefoxi kasutajaid, super! Üritan oma ajaveebis toetada kõiki veebilehitsejaid mis ei jää alla 3% kasutajatest (3% kasutajaid = 300 kasutajat) stabiilselt. Õnneks tänu veebistandarditele ei ole see väga keeruline, kuid nt. Opera puhul olen pidanud teatud asju ringi tegema.

Mult on küsitud miks olen valinud lukustatud lehe suuruse, ehk suurema monitori puhul tekst ikka samas proportsioonis kui väikesel monitoril. Nimelt kui 1280×800 resolutsiooni peal võib asi ilus näha, siis 1980×1080 resolutsiooni juures võib jäädagi ühest ekraaniotsast teise lugema. Sellepärast olen oma ajaveebi optimeerinud nii, et on kasutatav iga resolutsiooniga.

Lisaks on veel huvitav ära tuua kaks graafikut Operatsioonisüsteemide jagunemise kohta, eraldi olen võtnud välja Windowsi jagunemise.

2 thoughts on “BattleIT ajaveebi statistika”

Kommenteerimine on suletud.