Play

Olen pikka aega kasutanud iTunes tarkvara, peamiselt tema suurepärasele muusika organiseerimise võimalustele. Kuna mul on palju plaate siis Winamp või Foobar pole mõeldavad haldamaks mu kogu. Kuna olen varem kuulnud head Zune tarkvarast otsustasin ise loomkatsed ära teha.

Zune tarkvara võib iseloomustada paari sõnaga “võluvalt ilus ning kasulik”. Ma tahaks loota, et kõik uued WPF platvormil põhinevad rakendused näevad nii sheffid välja kui see. Kuigi mul on muusika on hästi organiseeritud ei saa ma “mixview” tõõle. Sammuti puuduvad enamus bändidel mul soovitused. Sellessuhtes töötas iTunes “genius” paremini. Ent otsing on üleprahi ning albumite kuvamine palju loogilisem. Mu lemmik vidin Zune tarkvaras on aga see mis aitab muusikat organiseerida. Allpool kolm pilti asja ilustreerimiseks.

ProblemProblem2

Problem3

Kokkuvõtlikult tekitab tarkvara mitmeid küsimusi. Miks nt. ei ole antud tarkvara kaasas Windows Media Playeri asemel? Tegemist minuhinnangul oluliselt parema tarkvaraga. Kui keegi pole veel vihjest aru saanud, siis minupoolt on hindeks 5+. Asu kohe tirima Zune lehelt, sest pea 110mb suurune paigaldusfail on ainus miinus.

Märksõnad: ,

BattleIT kui ajaveebile panin alguse juba aastal 2007. Praegu on BattleIT 100-protsendiliselt kohalikul erakapitalil põhinev põhinev tehnoloogiaettevõte, mille põhitegevus on IT-alased konsultatsioonid ja IT-infrastruktuuri tugi- ning arendusteenused. Kui mul selle tegevuse kõrvalt aega tekib kirjutan mõned ajaveebi artiklid. Võid alati minuga ühendust võtta IT alaste küsimuste lahendamiseks.

8 kommentaari artiklile “Zune – Parim muusikamängija Windowsis” Subscribe