FW: Pressiteade: Eesti võistlejad saavad Robotexil osaleda poole soodsamalt

 

 

From: Katrin Tegova <siirijaviivi@gmail.com&gt;
Sent: kolmapäev, 8. august 2018 10:06
Subject: Pressiteade: Eesti võistlejad saavad Robotexil osaleda poole soodsamalt

 

Pressiteade
8. august 2018
Robotex International


Eesti võistlejad saavad Robotexil osaleda poole soodsamalt

Robotex International 2018 toimub juba ligi saja päeva pärast novembri lõpus ning kõigil huvilistel on aeg mõtlema hakata võistlustele registreerumise ja võistluste valiku peale. Robotexi võistluste reeglitega saab tutvuda meie kodulehel www.robotex.international.

Robotexi korraldajatel on ühest küljest rõõm tõdeda, et Robotex International on kasvanud aastatega niivõrd suureks ja rahvusvaheliseks sündmuseks. Teisest küljest on see kaasa toonud olukorra, kus pelgalt sponsorite toetuste kaudu on seda aina keerulisem korraldada nii, et kvaliteet ei kannataks. Seetõttu on Robotexi meeskond otsustanud rakendada Robotex International 2018 osalemiseks võistlejatele osalustasu.

Võistlejatele pakutakse 2018. aasta Robotexil igas mõttes paremaid tingimusi – paremaid võistlustingimusi, paremat toitlustusvõimalust, ning seeläbi senisest veel paremat ning meeldejäävamat osalemiskogemust.

"Enne otsuse langetamist konsulteerisime mitmete kogenud juhendajatega erinevatest ringkondadest ja ettepanek osalustasu kehtestamiseks tuligi just nende poolt – seda peamiselt seetõttu, et osalustasu tõstab tõenäosust, et Robotexil osalemist võetakse tõsisemalt ja pühendunumalt ning see omakorda mõjutab positiivselt sündmuse, sealhulgas võistluste ja võistlejate, üldist kvaliteeti. Selleks aga, et tagada võimalikult laiale soovijaskonnale, nii külastajate kui ka võistlejate osas, ligipääs Robotexile, saab olema võimalus soetada eelmüügist soodsaid võistlejate pileteid ning kogu sellest saadud tulu läheb kasutuseks vaid sündmuse ülesehituseks ja auhindadele, muuhulgas tagades võistlejatele ka kõhutäie. Muutused on eelkõige tingitud soovist ja ka vajadusest muuta Robotex International sündmusena kvaliteetsemaks ja see nõuab suures pildis ka teatud muudatuste elluviimist. Siinjuures oleme valmis vastu võtma igasugust tagasisidet ja usume, et üheskoos suudame muuta Robotexi aina võimsamaks ja ägedamaks. Seda enam mitte ainult osalejate numbreid kasvatades, vaid ka sisult paremaid ja ladusamaid võistlusvõimalusi pakkudes," kommenteerib muutust Robotex Internationali tegevjuht Ave Laas.

Hea uudis on see, et Eesti võistlejad saavad kasutada sooduskoodi ROBIT18, mis annab võistlustel osalemiseks 50% soodustuse. Lisaks jagab Robotex kõige silmapaistvamatele võistkondadele kutseid, mis tagavad Robotexil osalemiseks tasuta paketi ning enne sündmust korraldame mitmeid loose oma sotsiaalmeedia kanalites.

Päris pisikestele on esimesed võistlused (Insplay Roboliiga ja LEGO WeDo) osalustasuta. Lisaks on sellel aastal tasuta ka Tüdrukute tuletõrjumise võistlus ja Taxify Challenge võistlus. Seda kõike vähemalt 15. oktoobrini 2018, et motiveerida kõiki varem registreeruma.

Robotex International 2018 toimub 30. novembrist – 2. detsembrini Tallinnas. Robootikasündmust Robotex International 2018 korraldab MTÜ Robotex kaasates partnereid, nende hulgas Starship, Startup Estonia, Taxify, Elisa, Tallinna Tehnikaülikool ja Tartu Ülikool. Tegemist on tehnoloogiaalase kogupereüritusega, kus toimub robootikavõistlusi igas vanuses osalejatele, Põhjamaade suurim robootika konverents, esindatud on tipptehnoloogilised ettevõtted nii Eestist kui ka väljaspoolt.

robotex.international
fb.com/RobotexInternational

Fotod pressile:
https://wetransfer.com/downloads/a320159e007b67b455866fb09eedb4c420180807192921/4367776e12e07cbdb4a9f73af71b611020180807192921/fb9daa

Lisainfo
Ave Laas
Robotex Internationali tegevjuht
ave.laas@robotex.ee
+3725045943
robotex.international

Teate edastas:
Katrin Tegova
Robotex Internationali kommunikatsiooni- ja turundusjuht
+37256502721
robotex.international