Nokia 3.1 jõuab Eestisse

Nokia 3.1 jõuab Eestisse

 

Rafineeritud Nokia 3.1, mis toob teieni elegantse disaini ja esmaklassilise kasutajakogemuse, on nüüd saadaval edasimüüjate juures

 

Tallinn 16. juuli 2018 – Nokia telefonide kodu HMD Global teatas täna, et uus Nokia 3.1 on alates tänasest saadaval mobiilioperaatorite esindustes ja hästivarustatud elektroonikakauplustes  hinnaga 159 €.

 

Nokia 3.1 pakub esmaklassilist kasutajakogemust ja elegantset alumiiniumist disaini, mis kiirgab kvaliteeti ja meisterlikkust, mida Nokia nutitelefonilt ootate. Android One’i perekonnaga ühinedes sai Nokia 3.1 Google’i heakskiidu kui oma hinnaklassi parim riist- ja tarkvara poolest.

 

Esmaklassiline disain

Nagu originaal, ühendab ka uus Nokia 3.1 hoolika materjalide valiku ja vapustava disaini, luues ideaalse harmoonia. Selle anodeeritud ja lihvitud metallraam ja vormitud klaasist ekraan annavad ideaalse koosluse väljapaistvast välimusest ja mugavast käeshoidmisest. Tagasihoidlikud, kuid samas silmatorkavad metalsed detailid sobituvad kahekordse teemantlõikega, andes esmaklassilise viimistluse.

 

Nokia 3.1 on meie kõige taskukohasem nutitelefon, millel on sama 18:9 ekraanisuhe, mida omavad tänapäeva juhtivad seadmed, et pakkuda teile korraga rohkem sisu seadme õhukeses raamis. Olles täpselt õige suurusega ühe käega kasutamiseks, on telefonil nüüd 5,2-tolline HD+ ekraan, mida kaitseb Corning® Gorilla® Glass 3 kahjustuskindel 2,5D kumer ekraan, tänu millele püsib telefon kauem ilusana.

 

Esmaklassilised kasutajakogemused

Nutitelefonil Nokia 3.1 on MediaTek 6750 kaheksatuumaline protsessor, mis tähendab, et võrreldes eelmise põlvkonnaga on sellel kaks korda rohkem protsessorituumasid ja 50% suurem töökindlus, et telefon jõuaks teiega kaasas käia. Nutitelefonil Nokia 3.1 on uuendatud 13 MP autofookusega tagakaamera, mis jäädvustab kõik mälestused, mida soovite üha uuesti ja uuesti meenutada, ja laianurgaline esikaamera, mis sobib endast piltide tegemiseks.

 

Tänu oma sensorite täiskomplektile, mis tavaliselt tulevad kaasa vaid esmaklassiliste telefonidega, saab Nokia 3.1 nutitelefoniga kasutada vaevata viimaseid rakendusi ja omadusi. Võtke viimast populaarsetest AR-rakendustest, nagu Pokémon Go, makske turvaliselt ja lihtsalt läbi Google Pay[1] NFC-i ning jäädvustage kogu pilt panoraamkujutisega.

 

Robert Siewierski, HMD piirkonna juht Poolas, Ukrainas ja Baltimaades: „Nokia 3 on Nokia nutitelefonide seas olnud {SISESTA RIIK} väga edukas. Paljud inimesed naudivad seda igapäevaselt, me oleme saanud tohutul hulgal positiivset vastukaja ja meil on motivatsiooni parendada oma fännide kasutajakogemusi veelgi enam. Oleme taganud selle, et Nokia 3.1 pakub ideaalset tasakaalu võimsuse ja disaini vahel, et meie kliendid ei peaks milleski kompromissile minema.“

 

Puhas, turvaline ja ajakohastatud Android One

Nokia 3.1 siseneb Android One’i perekonda, kus see ühineb Nokia nutitelefonide laia valikutega, mis juba pakub Google’i disainitud kasutajakogemust, mis on nutikas, turvaline ja lihtsalt vapustav. Android One’iga Nokia nutitelefonid pakuvad suuremat mälumahtu ja akukestvust ning viimaseid AI uuendusi Google’ilt, et teid kõigega kursis hoida. Nokia 3.1 saab igakuiseid turvauuendusi kolm aastat ning kaks aastat operatsioonisüsteemi uuendusi, nagu seda garanteerib Android One’i programm. Seetõttu on Nokia 3.1 üks turvalisemaid nutitelefone üldse, alati ajakohastatud viimaste Google’i teenustega nagu Google Assistant ja Google Photos koos tasuta piiramatu kõrgekvaliteetsete fotode salvestusvõimalusega.

 

Telefoniga tuleb kaasa Android Oreo™, millega on võimalik nautida uusimaid teenuseid, mille hulgas on Google Assistant, Google Lens, Picture-in-Picture multitegumtöö jaoks, Android Instant Apps, et avastada ja kasutada rakendusi minimaalse hõõrdumisega, 60 fantastilist uut emotikoni ja akukestvust pikendavad omadused nagu taustal olevate rakenduste kasutuse piiramine. Nutitelefonil Nokia 3.1 on Android P valmidus.

 

Saadaval kahes värvitoonis: must/kroom ja valge/raud; kahe mälu/RAMi võimalusega: 2 GB / 16 GB. Nokia 3.1. on saadaval alates tänasest jaemüügihinnaga 159 €.

 

Firmast HMD Global

HMD Global Oy, peakorteriga Espoos Soomes,  on Nokia telefonide kodu. HMD disainib ja turustab nutitelefone ja telefone, mis on mõeldud laiale klientide ringile ja erinevates hinnaklassides. HMD on pühendunud uuendustele ja kvaliteedile ning on uhke Nokia kaubamärgi telefonide ja tahvelarvutite ainulitsentsiaat. Rohkem informatsiooni leiate www.hmdglobal.com.

 

Nokia on Nokia Corporationi registreeritud kaubamärk. Android, Android One, Google ja Google Photos on Google LLC kaubamärgid; Oreo on Mondelez International, Inc. grupi kaubamärk. Qualcomm ja Snapdragon on Qualcomm Incorporated kaubamärgid, registreeritud USA-s ja teistes riikides. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc. ja/või selle tütarfirmade toode.

 

HMD pressiesindus: press@hmdglobal.com

 

 

Testtelefonid Eestis:

 

Aive Hiiepuu

HMD kommunikatsioonipartner Eestis

 

T: +3725244646

E-mail: aive@prconcept.ee

Skype: aivelevandi

pr concept

 





[1] NFC on saadaval ainult teatud turgudel