FW: Sony avas fotograafiaveebi α Universe

 

 

From: Katrin Rohtla / Louder <katrin.rohtla@louder.ee&gt;
Sent: reede, 13. juuli 2018 09:00
To: Katrin Rohtla / Louder <katrin.rohtla@louder.ee&gt;
Subject: Sony avas fotograafiaveebi α Universe

 

Sony avas fotograafiaveebi α Universe

 

Sony avas uue fotograafiateemalise veebi Sony α Universe Europe, mis on suunatud fotohuvilistele inimestele. Veebis on muuhulgas esindatud ka Sony foto suursaadikud, kellest 2 on Eestist: Kaupo Kikkas ja Virgo Haan.

 

Uue veebi lõi Sony järjest suureneva Sony kaamerate kasutajaskonna jaoks ja see sisaldab palju eksklusiivset sisu, nagu:

 

  • Artiklid Sony fotosuursaadikute kohta
  • Juhendavad õpetused fotograafia iga valdkonna professionaalidelt
  • Profiilid, biograafiad ja galeriid Sony fotosuursaadikutelt
  • Sony foto- ja videovõistlused, milles foto- ja videograafid saavad osaleda
  • Üksikasjad kohalike ürituste kohta, kus inimesed saavad järele proovida Sony uusimaid tooteid
  • Viimased digitaalpildinduse uudised Sonylt

 

Sony α Universe vaatab fotosuursaadikute avalikust elust kaugemale ja uurib, mis ajendab ja inspireerib nende tööd. Kasutajad saavad vastuseid tehnilistele ja loomingulistele küsimustele põhjalikest artiklitest ja õpetustest, mis katavad fotograafia ja fotovarustuse kõiki külgi. Eestist on Sony fotosuursaadikud Kaupo Kikkas ja Virgo Haan.

 

„Viimase paari aasta jooksul on Sony fotograafias saavutatava viinud uuele tasemele ja veebisaidi Sony α Universe Europe avamine on järgmine samm meie strateegias, mille eesmärk on aidata klientidel võtta oma Sony varustusest viimast,” ütles Sony Europe’i tooteturunduse juht Yann Salmon-Legagneur. „Soovime tutvustada lähemalt erinevaid fotograafiavõtteid ja inspireerida fotograafe proovima uusi asju, nii et neid on juhendamas mõned maailma parimad fotograafid.”

 

Uus veebileht https://www.sony.ee/alphauniverse on nüüd avatud ja uut sisu laaditakse saidile pidevalt üles. See on saadaval 22 Euroopa keeles ja kindlate huvivaldkondade kohta uuenduste saamiseks saavad kasutajad registreerida siin.

 

Täpsema teabe saamiseks:

 

Silvija Veide

Sony Balti brändi kommunikatsiooni ja PR juht

Tel +37167046034

E-post: silvija.veide@eu.sony.com