Elioni nutiTV kolis uutesse LG teleritesse

Uutes LG telerites saab Elioni nutiTV-d edaspidi kasutada ilma digiboksita.

Kõigis 2015. aasta LG Electronics (LG) telerites, mis on varustatud webOS 2.0 nutiteleri platvormiga, saab alates oktoobri keskpaigast kasutada Elioni nutiTV-d ilma digiboksita.

“LG soovib oma nutiteleri kasutajatele pakkuda parimat kasutajakogemust ning teeb selle nimel Eestis koostööd Elioniga,” ütles LG Electronics Home Entertainment tootedirektor Kihwan Kim. “Auhinnatud webOS 2.0 operatsioonisüsteemiga LG telerid koos Elioni nutiTV teenustega pakuvad kõigile potentsiaalsetele webOS 2.0 teleriomanikele Eestis veelgi suuremaid eeliseid ja mugavust.”

Elioni nutiTV äpp võimaldab digiboksita kasutada kõiki nutiTV teenuseid – vaadata telekanaleid, laenutada videoid, nautida Filmiriiuli tasuta filmide valikut, kasutada salvestamise ja kordusTV teenust mugavalt ja ilma lisaseadmeta.

Hetkel kuulub LG mudelivalikusse rohkem kui 80 Elioni nutiTV äpiga varustatud 32-79 tollise ekraaniga telerit, sealhulgas nii nõgusad OLED ja 4K UHD telerid kui ka erinevad LED mudelid. Valitud LG mudelid on saadaval EMT ja Elioni e-poes ning sõltuvalt mudelist ka EMT ja Elioni esindustes.

Lisaks EMT ja Elioni müügikanalitele leiab nutiTV äpiga LG webOS 2.0 telereid peagi ka suurematest tehnikapoodidest, kus need on tähistatud spetsiaalse Elioni nutiTV märgistusega.

LG nutiTV rakenduse kasutamiseks peab kasutajal olema Inteno ruuter ning ühendamiseks tuleb kasutada kindlasti võrgukaablit. Samuti peab kliendil olema tellitud Elioni nutiTV teenus.

Elioni nutiTV rakenduse kasutamisest LG teleris saab ülevaate järgnevas videos: https://youtu.be/SoVCrQ35vuY